Pet nasvetov za uspešno digitalizacijo poslovanja

Digitalizacija poslovanja od nas zahteva pripravo premišljene strategije in jasno zastavljenih ciljev, saj so takšni projekti običajno kompleksni in zahtevajo vpletenost vseh zaposlenih v podjetju.

Nasveti za uspešno digitalizacijo poslovanja

Pomembno je, da se digitalizacije poslovanja lotimo po tehtnem premisleku in pri tem upoštevamo vse vidike, ki lahko pripomorejo k temu, da bodo projekti digitalizacije tudi uspešno izvedeni in da bodo zaživeli tudi v praksi.

Da bi se izognili izzivom in težavam, ki lahko nastanejo pri procesu digitalizacije poslovanja in povzročijo nemalo tako finančnih kot tudi časovnih posledic, si lahko pri razmisleku o digitalizaciji poslovanja pomagamo s preprostimi nasveti.

Največji izzivi digitalizacije poslovanja podjetij v Sloveniji

  • Zagotavljanje potrebnih virov
  • Zagotavljanje podpore vodstva
  • Sprememba kulture podjetja
  • Razumevanje digitalne strategije
  • Pomanjkanje ustreznih znanj

Vir: UL, Ekonomska fakulteta, 2017

Pet nasvetov za uspešno digitalizacijo poslovanja

Vas zanima več? Stopite v stik z nami!



Tjaša Poljšak

Tjaša Poljšak je direktorica področja prodaje in trženja v Mikrocopu. Verjame, da s pravim pristopom noben izziv ni pretežak, zato pri svojih sodelavcih spodbuja izmenjavo idej, timsko delo in pozitivno delovno okolje. Največji zagon ji dajejo zadovoljne stranke na poti digitalne preobrazbe. Prepričana je namreč, da je sreča na strani digitalnih.

PREBERITE TUDI