Z novim partnerstvom s podjetjem Adacta širimo poslovne koristi za stranke s področja zavarovalništva

S podjetjem Adacta smo sklenili partnerstvo, s katerim se finančnim organizacijam odpira priložnost optimizacije, avtomatizacije in digitalizacije tako notranjih poslovnih procesov kot tistih, usmerjenih h končnim strankam, s čimer lahko izboljšajo interno organizacijo in dvignejo raven uporabniške izkušnje.

2. 9. 2021

»Pospešek digitalizacije je organizacije spodbudil, da naredijo korak naprej tudi v podpornih internih postopkih. S funkcionalnostmi rešitve InDoc EDGE za digitalizacijo navznoter, e-podpisovanje in učinkovito dokumentno poslovanje bomo s skupnim nastopom z Adacto strankam omogočili še boljšo digitalno izkušnjo in večjo optimizacijo poslovanja, hkrati pa s komplementarnostjo rešitev InDoc EDGE in AdInsure širimo poslovne koristi za stranke in dvigujemo raven celovitosti ponudbe,« je dejala Tjaša Poljšak, direktorica prodaje in trženja v Mikrocopu.

Adacta je s svojo rešitvijo AdInsure za digitalizacijo in upravljanje procesov v zavarovalnicah eno tistih podjetij, ki svojo kakovost potrjuje s številnimi mednarodnimi referencami in se je uvrstila tudi v Gartnerjev Magični kvadrant, s čimer je še dodatno okrepila svoj položaj na izredno konkurenčnem trgu zavarovalništva.

Mikrocopova platforma za upravljanje informacij InDoc EDGE bo platformo AdInsure dopolnjevala na področju celovitega upravljanja dokumentov in elektronskega podpisovanja ter s certificirano zakonsko skladno dolgoročno hrambo. Kombinacija obeh rešitev bo naročnikom omogočila hitrejši, skladen in varnejši prehod na digitalno poslovanje.

Ninoslav Đorđević, izvršni direktor v Adacti za EU and Adriatic regijo, je o partnerstvu povedal: »Številne zavarovalnice še vedno uporabljajo starejše sisteme, ki organizacijam preprečujejo, da v središče poslovnega modela postavijo tako stranke kot tudi uporabnike. AdInsure je sodobna platforma, digitalna osnova za zavarovalnice vseh velikosti, ne glede na specializacijo, in jim omogoča, da ostanejo v koraku s spremembami, delajo pametneje ter hitreje predstavljajo nove produkte. Partnerstvo s podjetjem Mikrocop našim naročnikom omogoča dostop do vrhunskih funkcionalnosti rešitve InDoc EDGE in dodatnih možnosti, da AdInsure prilagodijo svojim potrebam

Stranke v zavarovalništvu si lahko obetajo digitalno transformacijo, ki bo zajela širši spekter poslovanja in omogočila še boljšo uporabniško izkušnjo tako za zaposlene, kot končne uporabnike njihovih storitev.



DRUGE NOVICE IZ MIKROCOPA